Hát nem is tudom... Ezeket én sunyi félmegoldásoknak tartom. Persze ha valaki ilyen közösségben van akkor még lehet oké... De nekem biztos nem hazsnálna. Inkább ártana. Utálok hazudni, meg nem is tudok...
Megint csak gratulálni tudok! Egyszer azt olvastam, hogyha éppen szoksz le az alkoholról és olyan étterembe mész másokkal ahol tudod, hogy a többiek alkoholt fognak fogyasztani akkor amikor megérkezik a pincér, akkor rögtön csapj le és mondd elsőnek, hogy vagy vizet kérsz vagy gyümölcslevet és akkor nem lesz a csábítás, hogy mások is azt kérték előtted. Meg még, hogyha cikiznek mert, hogy nem iszol alkoholt akkor dzsinesflaskába kell vinni valami gyümölcs levet vagy bármit, vagy még borosüvegben szilvalevet. (Persze ha más is beleiszik akkor bukta)
Örülök, hogy jöttél a topikba! Jók a kérdéseid! Igazából jól bírom. Nincsenek tünetek nagyon. Legrosszabb napom igazából a tegnap előtti volt amikor bekellett mennem az irodámba. Ugye mindig ott ittam a legtöbb alkoholt ezért is volt olyan nehéz megakadályozni, hogy ne igyak... Végül sikerült kibírnom!
Már 5 napja letettem a piát. Ennek nagyon örölük.
Azoknak az embereknek hoztam létre ezt a topikot akik szeretnének a függőségükről beszélgetni, tanácsot kérni/adni és ezzel kapcsolatos dolgokban.